سبد خريد شما : 0 مورد
جمع : تماس بگیرید
سبد خريد شما خالي ميباشد !
محصول بروزرساني
صورتحساب کن
دوشنبه, 05 فروردين 778 08:06

ویژگی‌ های قهوه مرغوب

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

اگر طرفدار عطر و طعم منحصر به فرد قهوه هستید، بهتر است دانه‌های کامل قهوه را خریداری و درست پیش از مصرف، آن‌ها را آسیاب کنید.

برخلاف تصور خیلی از ما که برزیل یا کلمبیا را خاستگاه قهوه می‌دانیم، مناطق استوایی آفریقا، زادگاه اصلی انواع قهوه در دنیا هستند؛ به طوری که بیش از 25 نوع گیاه قهوه در این نواحی به خصوص کشور اتیوپی، کشف شده است.

قهوه تا همین 100 سال پیش هم جزو رایج‌ترین نوشیدنی‌های ما ایرانی‌ها بوده و در زمان قاجار، میان طبقه‌های مختلف اجتماعی طرفداران بسیاری داشته است.

هرچه دانه قهوه بزرگ‌تر باشد، طعم بهتری دارد؟

بله، متخصصان پرورش قهوه کلمبیایی اعتقاد دارند هرچه اندازه دانه‌های قهوه بزرگ‌تر باشد، قهوه عطر و طعم بهتری خواهد داشت. به همین دلیل توصیه می‌کنند اگر قرار است قهوه کامل بخرید، قهوه‌های دانه‌درشت را انتخاب کنید و اگر می‌خواهید پودر قهوه بخرید، دقت کنید روی بسته‌بندی آن عبارت «AA» درج شده باشد. این عبارت نشان‌دهنده استفاده از قهوه‌هایی با دانه‌های درشت برای تهیه پودر قهوه است.

بهترین زمان آسیاب کردن دانه‌های قهوه درست پیش از مصرف. اگر طرفدار عطر و طعم منحصر به فرد قهوه هستید، بهتر است دانه‌های کامل قهوه را خریداری و درست پیش از مصرف، آن‌ها را آسیاب کنید.

ویژگی یک قهوه مرغوب

رنگ تیره و طعم تلخ. اگر قهوه را آسیاب‌شده تهیه کردید، باید دقت کنید هنگام دم کردن، کمی روغن خوشبو پس بدهد و عطر و طعمی کاملاً تلخ داشته باشد. رنگ قهوه‌های خالص، قهوه‌ای تیره و بسیار شفاف است اما قهوه‌هایی که ناخالصی دارند یا از کیفیت مناسبی برخوردار نیستند، طعم خاک یا خاک چوب می‌دهند و رنگشان هم قهوه‌ای روشن و کدر است.هرچه اندازه دانه‌های قهوه بزرگ‌تر باشد، قهوه عطر و طعم بهتری خواهد داشت.

دانه‌های قهوه را در بسته‌بندی‌هایی به اندازه نیاز یک وعده‌تان فریز کنید تا هر بار مجبور به یخ‌زدایی تمام قهوه و باز و بسته کردن در نایلون آن نباشید. یخ‌زدایی مکرر یا در معرض هوا قرار گرفتن دانه‌های قهوه می‌تواند عطر و طعم آن را کاملاً از بین ببرد. از آنجا که پودر قهوه به شدت جاذب رطوبت است و به سرعت حالت خمیری به خود می‌گیرد بهتر است آن را به اندازه نیاز بخرید و از قرار دادن پودر قهوه در یخچال و فریزر خودداری کنید.

چند نکته

  • نوشیدن 2-1 فنجان قهوه تلخ در طول روز شانس ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند سنگ کیسه صفرا و دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد ولی افراط در نوشیدن قهوه باعث افزایش ضربان قلب و بالا رفتن فشار خون می‌شود.
  • شما می‌توانید برای پیشگیری از رنگ گرفتن دندان‌ها بر اثر مصرف قهوه در طولانی‌مدت، بلافاصله پس از نوشیدن چای، قهوه یا شکلات داغ، دندان‌هایتان را با آب و حتی بدون مسواک بشویید.
  • جالب است بدانید که در میان انواع خوراکی‌ها، قهوه و خرما بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان را دارند و در حجم مساوی با میوه‌ها و سبزی‌ها، آنتی‌اکسیدان‌های بیشتر و متنوع‌تری برای محافظت از سلول‌ها به بدنمان می‌رسانند.

 

خواندن 116 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Image
© کلیه حقوق این فروشگاه متعلق به قهوه زیوان می باشد.
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
کلیه محصولات این فروشگاه دارای پروانه وزارت بهداشت است.
طراحی ، توسعه و پشتیبانی توسط تیم دیتادیزاین