سبد خريد شما : 0 مورد
جمع : تماس بگیرید
سبد خريد شما خالي ميباشد !
محصول بروزرساني
صورتحساب کن
یکشنبه, 27 -2666 16:03

طرز تهیه معروف ترین انواع قهوه

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
طرز تهیه معروف ترین انواع قهوه طرز تهیه معروف ترین انواع قهوه

قهوه ها  دارای انواع متفاوت از نظر دم کردن و نوع دانه و نوع فراوری و..می باشند که در این مطلب ما به انواع قهوه از نظر روش دم کردن خواهیم پرداخت:

قهوه ترک چگونه تهیه می شود ؟

طرز تهیه قهوه ترک در کشورها و مناطق مختلف با کمی تفاوت انجام میگیرد ولی بطور کلی ؛ برای درست کردن قهوه ترک ، قهوه آسیاب شده داخل یک ظرف کوچک مخصوص که جازوه ( جَذوه یا cezve ) و همچنین ایبریک Ibrik  نامیده می شود ، به همراه آب به جوش می آید .

این قهوه در ایران ، ترکیه ، بلغارستان ؛ رومانی , اسلوانی ؛ مجارستان ؛ قهوه ترک نامیده می شود . این سبک دم کردن قهوه برای اولین بار از یمن آمده است ؛ جایی که یک حاکم عثمانی در قرن ۱۶ در یمن مستقر بود و عاشق این قهوه شد و آن را به سلطان سلیمان پادشاه معرفی کرد و از آن پس در استانبول و ترکیه محبوبیت بسیار یافت و سپس به سایر نقاط جهان راه یافت.

دم کردن به سبک ایرانی

در دم کردن قهوه ترک به روش مرسوم در کشور ما ایران ؛ پودر قهوه ترک را به همراه آب ( در صورت تمایل همراه با شکر ) در قهوه جوش ریخته و محلول را کاملا بهم زده و روی حرارت قرار داده تا زمانی که دمای آب نزدیک نقطه جوش برسد و روی سطح قهوه قوام و کف قهوه تشکیل شده و کف قهوه شروع به بالا آمدن در دهانه قهوه جوش کند ، در این هنگام قبل از جوشیدن قهوه ؛ قهوه جوش از روی حرارت برداشته می شود و قهوه سرو می شود .

قهوه اسپرسوespresso

قهوه اسپرسو نرم تر از فرانسه و زیر تر از ترک آسیاب می شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود به صورتی که آب با فشار زیاد از قهوه عبور داده می شود و عصاره قهوه  به طور کامل خارج می گردد ، اسپرسو  در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود و

کف نازک و روشنی روی آن می بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده گردد) و فاقد لرد است.

قهوه اسپرسو را می توان با دستگاه ها و قهوه جوش های متفاوتی که امروزه در بازار بسیار گسترده و متنوع می باشد تهیه نمود .

محبوب ترین قهوه جوش های خانگی را می توان موکاپات نامید که امروزه در خانه هر قهوه دوستی پیدا خواهید کرد. موکاپات ها یا همان قهوه جوش های روگازی در عرض چند دقیقه و بدون زحمت زیادی به شما یک شات قهوه اسپرسو خواهند داد . موکاپات ها امروزه در سایزهای مختلف و در شکل و رنگ بندی های بسیار متنوع در بازار موجود می باشند

 

کافه لاته :

کافه لاته  نیز نوشیدنی بر پایه قهوه اسپرسو هست و در حالت ایده آل به صورت لاته آرت ( طراحی با شیر ) سرو می شود.در کافه لاته بخش اعظم نوشیدنی را شیر بخار زده تشکیل می دهد و فوم شیر بسیار کم است. در این رسپی شیر بر روی قهوه اسپرسو ریخته می شود و بدین ترتیب با یکدیگر ترکیب می شوند و تفکیک پذیری لایه ها به وضوح دیده نمی شوند.

کاپوچینو :

یک نوشیدنی ایتالیایی بر پایه قهوه اسپرسو هست که به طور معمول از نسبت های مساوی قهوه اسپرسو و فوم شیر و شیر بخار زده ( به نسبت هر کدام یک سوم ) تشکیل شده است.

برای کاپوچینو دو نوع رسپی دیگر نیز وجود دارد که بر اساس مقدار فوم و شیر تفکیک می شود. کاپوچینو خشک یا DRY اصطلاحا به کاپوچینویی گفته می شود که شیربخار زده ی کمتری داشته و فوم شیر نسبت بیشتری را داراست . و کاپوچینوی تر یا WET که نسبت شیر بخار زده ی آن به فوم شیر بیشتر است و کاپوچینویی شیری تر است.

کافه موکا :

یکی دیگر از نوشیدنی  های بر پایه اسپرسو هست که در لیوان های بلند شیشه ای سرو می شود و برای تهیه آن کافیست یک یا دو شات قهوه اسپرسو را با یک اونس سیروپ شکلات در لیوان ریخته و روی آن را با شیر بخار زده شده پر نمایید و سپس روی آن را با خامه زده شده و خرده های شکلات تزئین نمایید.

 

 

خواندن 123 دفعه آخرین ویرایش در سه شنبه, 16 ارديبهشت 1399 16:18

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Image
© کلیه حقوق این فروشگاه متعلق به قهوه زیوان می باشد.
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
کلیه محصولات این فروشگاه دارای پروانه وزارت بهداشت است.
طراحی ، توسعه و پشتیبانی توسط تیم دیتادیزاین